banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Urfa Haber

İbrahim Toru aday adaylığı başvurusunu yaptı


7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan İbrahim Toru, Parti il binasına giderek başvurusunu yaptı. işadamı İbrahim Toru, AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu da böylece resmen açıklamış oldu.

Başvuru sonrasında Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer’in sorularını yanıtlayan İbrahim Toru, dua istedi.
AK parti Şanlıurfa il teşkilatı Urfa sevdalısı olan İbrahim Toru’ya güzellik yaparak, başvuru numarasını da Şanlıurfa’nın plakası olan 63 yaptı.
İbrahim Toru’nun hayat hikayesi dinleyenleri adeta büyülüyor. Ayakkabı boyacılığı ile başlayan hayat hikayesi, bir anda oyuncak kralı sonrasında Medya patronu oldu. O, aramızdan çok nadir çıkan kişilikli, yaptıkları ile övünmeyen bir insan.

İbrahim Toru, diğer lakabıyla oyuncakçı kralı. Türkiye’nin 1997 yıllarında sokaklarda polise taş atan çocuklara yönelik “Taş atma top at” sloganı ile bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Yayın hayatına başlayan birçok televizyon kanalı ondan söz etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.