banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

İbrahim Halil Yıldız, çözüm adresini gösterdi

Her gün Suruç İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile merkez ve kırsalda çalışmalarını sürdüren vekil adayı Yıldız, Suruçluların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

 

1 Kasım’dan sonra AK Partinin iktidarı ile sorunları çözmeye çalışacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız; “1 kasım’da ülkemizi ciddi bir seçim beklemektedir. Bu seçim çocuklarımızın geleceğine varacağımız noktayı gösteren bir seçimdir. Tabi 1 Kasım’dan sonra ülkemizin daha güzel yerlere geleceğine ümit ediyoruz. 7 Haziran’dan sonra oluşan boşluğu tüm halkımız gördü. Halkın ve ülkenin durumu AK Partinin neden geri gelmesi gerektiğini gösterdi. 1 Kasım’da da inşallah AK Parti geri gelecektir. Tabi halkın AK Partiden beklentileri de yükseldi. Şanlıurfa barış şehri, kardeşlik şehri. Bu durumun devam etmesi için halkımız AK Parti diyecektir. Suruç keskin ve kritik bir noktadır. Halkımızın beklentilerine 1 Kasım’dan sonra cevap vereceğiz. Bu bölgede yaşayan insanlarımızı sıkıntıları ve sorunlarını çözerek rahata kavuşturacağız” diyerek çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.

 

 

1 Kasım seçimlerine bir haftadan az süre kaldığını belirten Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz; “Teşkilat olarak sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili adayımız İbrahim Halil Yıldız ile beraber sıkmadığımız el bırakmadık. Suruçluların teveccühü çok yüksek.  Seçimlerde yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Temennimiz 12’de 12 vekil çıkarmak. En yüksek oyu alarak Suruç’un ve Şanlıurfa’nın hak ettiği yere taşıyacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.