banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

İbrahim Halil Peltek; yarının Türkiyesine hazırız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Halil Peltek “yarınların büyük Türkiye için çalışacağım” dedi.

 

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için Şanlıurfa’dan milletvekili olmak için AK Partiye başvuran İbrahim Halil Peltek; Türkiye büyük bir ülkeydi ancak siyasiler bunun farkında değildi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan 2002’den beri yeni bir siyasi anlayış ve Türkiye’nin gücünü bilen ve hayata geçiren bir liderdir. Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmak için yarınların Türkiye’sine hazırlanan bir parlamentoda bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum” dedi.

 

İBRAHİM HALİL PELTEK KİMDİR?

1961 yılında Urbada doğdu. öğrenimini Ş.urfa da tamamladı özellikle tarım son teknoloji seracılık ve tarıma dayalı sanayi dallarında faaliyetleri devam etmektedir. Evli 6 çocuk babasıdır. İngilizce Arapça bilmektedir. 20 yıldır aktif siyasetle ilgilenen Peltek, 1987-1992 yılları arasında Urfa İl Genel Meclisi Üyeliği Ankara Genel Meclisbirliği Genel Başkanlığı 1992-1997 yılarında Urfa Merkez Ziraat Odası Meclis Başkanlığı 1997-2000 yıllarında Urfa Merkez Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı 2002 Türkiye Genel Seçimlerinde AK Parti Urfa 8.sıra milletvekili adayı 2004 yılında GAP seracılığı birliği dernek kurucusu başkanlığı 2007 yılında AK Partide Aday Adayı Urfa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

 

VİZYON

Tarihten aldığımız ders ile yarınlardaki büyük ve güçlü Türkiye’yi oluşturmak ve insanımıza insanca bir yasam sunmaktır

 

MİSYON

Aldığı eğitim ve edindiği tecrübeler doğrultusunda GAP’ın başkenti ve gözbebeği Şanlıurfa’mızın mevcut imkanlarını doğru kullanarak acil çözümler bekleyen sorunlarınızı ortadan kaldırmak Şanlıurfamızın sanına yakılır bir hizmet sunmaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.