banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

İbrahim Gelin; Viranşehir’i AK Belediyecilikle tanıştıracağım VİDEO

Tecrübeli siyasetçi İbrahim Gelin, Memur Sen Viranşehir İlçe Başkanlığından istifa ederek AK Parti'den Viranşehir Belediye Başkan Aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan İbrahim Gelin AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim ederek; “Yerel yönetimlerde boşluk var. Biz bu boşluğu AK Belediyecilikle dolduracağız. Dava bilincinde olan, hizmet ehli olanların idareci olması lazım. Çünkü ilçemizin beklentileri büyük. İlçemizin STK’ları ve Kanaat önderlerinin katılımı ile çoğulcu bir yönetim sergileyeceğiz. Bundan dolayı AK Belediyeciliği Viranşehir ile tanıştırma adına aday adayı oldum. Hakkımızda hayırlı olsun” dedi.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Gelin’e başarılar dileyerek; “AK Partiye hizmetleri olan arkadaşımıza başarılar diliyorum. Viranşehir İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.