banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

İbrahim Ayhan'dan o habere yalanlama

İşte o açıklama; “Adana Çok Güvenlikli  F Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan’ın bugün Diyarbakır 5. ağı ceza mahkemesinde görülen duruşmasında mahkeme heyeti tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 01.11.2012 tarihine ertelemiştir.

 

Ayrıca “Urfastar.com” adlı internet haber sitesinde cezaevine dönük asılsız, düzmece ve kaynağından yoksun asparagas bir haber belli güç odaklarının talimatıyla servis edilmiştir. Bu haberle asıl amaç 13 insanımızın cezaevinde yanarak can vermesinde sorumluluğu olanları aklamak; ayrıca cezaevlerindeki hukuksuz ve insanlık dışı uygulamaları örtbas amaçlıdır.

 

21 TEMMUZ 2012 günü vekilimizin Adana’ ya nakline dönük gerekli açıklamalar danışmanlık büromuz tarafından yapılmıştır. Açıklamamızda naklin vakilimizin iradesi dışında gerçekleştiği, ayrıca naklin gerçekleştiği esnada vakilin kalp spazmı geçirdiği ve revirde müşaade altında tutulduğu ifade edilmiştir. Tüm bu açıklamalar rağmen bugün yapılan haberde can güvenliği gerekçesi öne sürülmüştür. Buradan soruyoruz. Kalp spazmı geçirmiş, revirde müşaade altında tutulan vekilimizin sevki can güvenliğini tehdit etmiyormuydu?” denildi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.