banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

İbrahim Ayhan; Sürgün edildim
İşte yapılan o açıklama; “20.07.2012 Perşembe günü  Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili sayın İbrahim Ayhan, kendi rızası dışında “Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine” nakil (Sürgün) edilmiştir.

 

Gerek Sayın İbrahim Ayhan, gerekse de Barış ve Demokrasi Partisi yöneticilerinin Adalet Bakanı ile yaptıkları görüşmelerde kendi rızası dışında başka bir cezaevine sevkinin söz konusu olmayacağı beyan edilmiştir. Yapılan sevkin Adalet Bakanı bilgisi dışında gerçekleşmeyeceği göz önünde bulundurulduğunda verilen beyanın gereğinin yapılmamış olması manidardır. Bu hukuksuz uygulamaya karşı parti yöneticileri gerekli girişimde bulunacaklardır. Sessiz sedasız bir şekilde ailelerine dahi bilgi verilmeden 78000 seçmenin oyunu alan milletvekiline dönük bu uygulama karşısında önce halka karşı yapılan bir saygısızlıktır.

 

Adalet Bakanı başta olmak üzere yetkililerin biran önce milletvekillerinin başka cezaevine nakline dönük kamuoyuna tatmin edici bir açıklama yapmaları gerekmektedir” denildi.  
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.