banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

İbrahim Ayhan, mahkumlar için başsağlı diledi
Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi C8 koğuşu’ndan açıklama yapan Ayhan; “16.06.2012 tarihinde Şanlıurfa cezaevi C15 koğuşunda meydana gelen elim olaydan dolayı 13 insanımız yaşamını yitirmiştir. Bu kayıplardan dolayı büyük üzüntü ve acı duymaktayım. Özellikle Cezaevi koşullarından kaynaklı yaşanan bu ölümlerin önüne geçmek maksadıyla cezaevinde bulunan biri olarak birçok kez ilgili yerlere şartların düzeltilip sorunların giderilmesi için girişimlerde bulundum. Ancak onca çabaya rağmen bu ölümlerin önüne geçemedik. Burada bulunduğum süre içerisinde gerek cezaevi yönetimi gerekse buradaki mahkûmlarla sorunlarımızın giderilmesi için diyalog ve ikna esaslı çabalar saffettim. İlk yangından sonrada cezaevinin sükuneti ve sağduyunun hâkim olması ayrıcada kimsenin zarar görmemesi için büyük bir çaba içerisinde oldum.



Acınız acımızdır. Bu yaşanan olaylardan dolayı yaşamını yitiren Şükrü Uldes, Fuat Yıldız, Sinan Özalp, Mehmet Satış, Suphi Köksal, Yunus Eskili, Mehmet Emin Gerçek, Hüseyin Kıskaç, Mehmet Kemal Kılıç, Taner Şimşek, Bakır Tek, Mehmet Aslantay, İbrahim Halil Kaya’ ya Allahtan rahmet aile ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.