banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İ. Halil Akcan; Bozova halkının adayıyım VİDEO

Yaklaşan 2014 yerel seçimleri öncesi AK Partiden Belediye Başkan aday adaylığını düşünen isimler bir bir resmi müracaatlarını yapıyorlar.

 

Bozova İlçesine bağlı Yaslıca eski belediye başkanı İbrahim Halil Akcan bugün AK Parti İl Başkanlığında resmi başvurusunu yaparak Bozova Belediye Başkanlığına resmen aday adayı oldu. Akcan; “Büyükşehir Belediyesi kanunu dolayısıyla beldeler kapandı. Partimiz kiminle kazanacaksa onu göstereceğine inanıyorum. Ben Bozova halkının adayıyım. Aday adayı değilim. Halkın içinden gelen biriyim. Bozova halkına selam ve saygılarımı iletiyor, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim” dedi.

 

İbrahim Halil Akcan’in resmi müracaatını alan AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ise başarılar dileyerek; “Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.