banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Hüseyin Çelik: Terbiyesizlik yapmayın

AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında konuştu. Muhalefete sert ifadelerle yüklenen Çelik Demirtaş, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi yerden yere vurdu.

İşte Hüseyin Çelik'in o konuşması:

Hazine muhalefete de yardım ediyor. AK Parti alıyorsa MHP ve CHP de alıyor. Başbabakan'a diktatör diyen Kılıçdaroğlu tıpış tıpış oyunuzu verceksiniz diyor.  iyi ki elinde bir yetki yok. Yaz aylarında kömür dağıtılıyor. Anadolu'da 2 milyon ton kömür dağıtılıyor. Siz bu taşımayı nasıl yapacaksınız? Bunun adı terbiyesizlik. Bu ülkede çıkarılan kömürü bu ülkenin insanlarına dağıtıyoruz.

Makarna dediniz kömür dediniz tutmadı. Ben icracı değilim diyor Ekmeleddin bey. E be slogan ne! 1970'lerde bu slogan tutabilirdi. Kime karşı bu slogan ülkeyi yüzde 70 büyüten adama karşı mı!

Ben size Halkbank'tan bahsedeyim. 83 milyar kredi dağıtılmış, kendini onalarca kat büyütmüş ve dünya çapında bir banka oldu.

Kılıçdaroğlu diyor ki, Erdoğan köşke çıkarsa tatilinize de karışacak. Böyle bir söz olabilir mi?

Sayın Başbakan tabi ki tarafsız olmayacak. Zalim mazlum ikileminde tabi ki mazlumun yanında olacağız. Biz iyi olan tarafta olacağız. Ezilenin yanında olacağız.

Vatanperverin yanında olacağız. Atatürk, İsmet İnönü tarafsız cumhurbaşkanı mıydı?

Sayın Başbakan herkese devlet adamlığı nedir herkese göstermiştir. Sayın Başbakan millet için çankaya'ya çıkacaktır.

Sayın Başbakan vizyon belgesini açıkladı. Orada her şeyi anlattı. Halk buna göre tercihini yapacaktı.

Sayın Selahattin Demirtaş sizin topladığınız haraçlar size fazla fazla yeter.

Ey Demirtaş sevdalıları bu Erdoğan nefretinden kaynaklı. Ulusalcı çevreler Selahattin Demirtaş'ı yeni keşfetmişler gibi.

Bütün varlığını insan öldürmeye odaklı terör örgütünün siyasi uzantısının hayattan bahsetmesi çok güzel bir şey. Musa gibi yaşayıp Firavun gibi icraat yaparlar.

Sayın Bahçeli diyor ki ben köşke çıkmam. Siz çıkmazsanız Başbakan hasretinden ölür.

Referandumda da CHP ve MHP Hayır cephesindeydi. BDP de boykot ne oldu?

Sanatçılar Başbakan'ın davetine icabet ettiler uğramadıkları linç kalmadı. CHP'nin BDP'nin toplantısına katılan sanatçıları biz linç ediyor muyuz?

Sizden olmayanı linç edeceksiniz böyle bir şey var mı?

En büyük yalancılar sesini yükselterek yalan söyleyenlerdir. Madencilere yardım edilmedi diyor. Sivil şehit sayılmadı diyor. Yalan. Bunlar 6 saat çalışacaktı konmadı. Torba yasada kondu. 301 şehidimizin hayatını kaybettiği madenler kapalı.

Taşeronluğu Türkiye'ye getiren CHP'dir. Biz bunu iyleştirdik. Yaşam odaları kurulacaktı. CHP önerge verdi. AKP bunu reddetti. Dünyada metal madenlerinde bu işe yarıyor ama kömür madenlerinde bu işe yaramıyor. CHP'nin bu tavrı popülisttir. Ne söz verildiyse yerine getirildi.

Başbakan katıldığı bir programda 1980 öncesi ve sonrasındaki mücadelesinden bahsediyor. Anti parantez denen bir şey. Bir atasözü var. Ben parmağımla ayı gösteriyorum aptallar parmağıma bakıyor. Sana burdan ekmek çıkmaz.

Bir otelde toplanmışlar Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekliyorlar. Size kim güveniyor ki siz birilerine güven veriyorsunuz. Kendim de kel olduğum için söyleyebilirim. Kelin ilacı olsa başına sürer.

Kılıçdaroğlu Suriyeliler üzerinden provokasyon yapıyor. Düşmüş, sana sığınmış insanlara bir tekme de sen atıyorsun.

Kılıçdaroğlu Ekmeleddin İhsanoğlu için o bir profesör. Senin profeörlerin vardı. Kürtler kucağımıza oturacak, darbe yapmayan ordu kağıttan kaplandır diyenler nerede şimdi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.