banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Hükümet sözcüsü belirlendi

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, hükümet sözcülüğüne getirildi.

 

Meclis'te 61. dönem kabine çalışmaları devam ediyor.Başbakan Erdoğan'ın ustalık kabinesi olarak nitelendirilen yeni kabinesinde Başbakan yardımcısı olan Bülent Arınç hükümet sözcülüğü görevine getirildi.

Bursa'dan milletvekili seçilen Bülent Arınç, Başbakan'ın A takımı denilen vazgeçemediği kadrosu içinde yer alıyor. Cemil Çiçek'in TBMM Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yeni Hükümet Sözcüsü oldu.

BAKANLAR KURULU SONA ERDİ


61. Dönemin ilk Bakanlar Kurulu sona erdi. Bakanlar Kurulu'nun ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç açıklama yapıyor..

Yeni dönemde ekonominin koordinasyonu Ali Babacan'da olacak, geçmiş dönemde üzerimde bulunan kurumlarla da çalışmaya devam edeceğiz.

ZAHİD AKMAN SORULDU


Zahid Akman ve Deniz Feneri davasının hatırlatılması üzerine Arınç, "RTÜK'le ilgili bir konu değildir. Bir soruşturma kapsamında ifade vereceğini basından okuduk. Yargı kararıdır.. Yargı kararıyla ilgili görüş bildirmeyiz.." dedi.

21 BAKANIN YARDIMCISI OLACAK


21 Bakanımızın bakan yardımcısı olacak, bakan yardımcılıklarının hukiki niteliği, atama usülleri 15 gün içinde yayınlanacak bir kararname ile de ortaya konmuş olacak. Başbakan yardımcıları hariç 21 bakanın bakan yardımcıları olacaktır.

ÇİÇEK'İN ÇABALARINI GÖRÜYORUZ


Dışarıda yürütülen çabaları veya Meclis Başkanımızın yürüttüğü çabaları görüyoruz, bu konu ile ilgili bir çok şey konuştuk bu konu bugünde Bakanlar Kurulu'nda gündeme gelmedi.Meclis Başkanı'nın inisiyatif alarak muhalefetle yürüttüğü görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını temenni ediyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.