banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

HÜDA PAR'ın kitlesel basın açıklaması iptal edildi

HÜDA PAR, devam eden şiddet ve kaos ortamının son bulması için bugün Dağkapı Şeyh Sait Meydanı’nda yapmayı planladığı kitlesel basın açıklamasını sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal etti.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) yapılan açıklamada, Şeyh Sait Meydanı’nda saat 17.00'de yapılacağı açıklanan basın açıklamasının Sur ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle iptal edildiği belirtilerek saat 14.00'te HÜDA PAR il Başkanlığında basın toplantısı yapılacağı bildirildi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, bölgede devam eden şiddet ve kaos ortamının son bulması için “Artık Yeter, Şiddete ve Kaosa Hayır, Kardeşlik ve Huzura Evet,”  temasıyla Şeyh Sait Meydanı’nda basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.