banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

HÜDA PAR'dan Kocaeli'deki STK'lara ziyaret

Hür Dava Partisi Genel Başkan yardımcısı Sait Şahin, Kocaeli'de Sivil toplum kuruluşları ve kanat önderlerini ziyaret etti, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Bazı temaslarda bulunmak için Kocaeli'ye gelen Şahin, bazı STK’ların yöneticileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. HÜDAPAR’ın bölgesel, ülke ve uluslararası meselelere yaklaşımı hakkında bilgi verdi.

İslam coğrafyasının zor bir dönemden geçtiğini ve egemen güçlerin, emellerine ulaşmak için bölgesel güç ve yerel unsurlar ile beraber Ortadoğu'yu ateşe verdiğini ifade eden Şahin, bu yangının Türkiye'ye taşınmak istendiğini, bunu boşa çıkarmak için özelde Müslümanların, genelde ise tüm insanların bir araya gelip ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'de sıkıntılı da olsa bir diyalog zemininin olduğunu ve şu anda bunu değerlendirmek gerektiğini belirten Şahin, yarın ülke Suriye'ye dönerse bu diyalog zemininin ortadan kalkacağını ifade etti.

Daha sonra Umut Der'de farklı çevrelerden üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Şahin, burada öğrencilerin sorularını cevapladı.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.