banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI şehmuz özer ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı

Hüda Par'dan ilginç açıklama; İsa'yı beklerken!

Hür Dava Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, 30 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdiği basın açıklamasında “Belki arzulanan anlamda kendimizi tanıtamadığımızdan dolayı seçim sonuçları itibariyle bu sonuçları aldık. Ancak bizler bunu bir kayıp olarak görmüyoruz. Sadece bizler İsa’yı beklerken, Rabbim bizlere Meryem’i nasip etti. Bizler Hüda Par olarak Meryem’i sahiplenip, gözümüz gibi bakacağız. Çünkü arkasından mutlaka İsa’lar gelecektir”

Şanlıurfa’da seçime giren Hür Dava Partisi İl Başkanı Lokman Yalçın seçim sonuçlarını değerlendirdiği bir basın açıklaması yaptı İl binasında basın açıklamasını okuyan Yalçın,“2014 yerel seçimlerin sonuçları ilçe seçim kurulları tarafından henüz kesin açıklanmazsa da hemen hemen her bölgede tablo netleşmiştir. Halk tercihini yapmış Rabbimiz de takdir buyurmuştur. Bize düşen halkın bu tercihine saygı duymak Allah’ın takdirine rıza göstermek ve kaldığımız yerden çalışmalarımıza daha yoğun bir şekilde çalışmak olacaktır” dedi.

Bölgemizde seçim günü oy kullanma sırasında maalesef hepimizi derinden üzen tatsız ve ölümlü olayların yaşandığını,belirterek Hilvan ilçesinde bağlı Yuvacalı (Helun) köyünde muhtarlık seçiminde çıkan kavgadan dolayı, olaylarda ölenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar, alilerine Sabrı Cemiller dileyen Yalçın. “Bizler Hüda Par kadroları olarak seçime girerken; 3 amacımız ve hedefimiz vardı. 1. Hür davamızı herkese ulaştırmak ve anlatmak 2.Halkımıza hakkıyla hizmet edebilmek için Yönetimine talip olduğumuz belediyeleri kazanmak 3. Allah’ın rızasına ulaşmak idi. Netice olarak bizler asıl amacımıza ulaştığımıza canu gönülden inanıyoruz. Seçim çalışmalarımıza başlarken ‘’Bizim için kaybetmek yoktur’’ diyorduk. Çünkü bizler kumar oynamadık. Kazanması garanti olan Allah’ın dinine hizmet ettik. Bunu halkımızla yaşadığımız güzel diyaloglar ve davamızı herkese ulaştırmadaki ortama binaen söylüyoruz.Burada belediye seçimini kazanamadık ama halkımızla çok canlı ve güzel diyaloglar yaşadık. Allah’a hamd olsun çalınmadık kapı gidilmedik köy bırakmadık ve davamızı anlattık. Belki arzulanan anlamda kendimizi tanıtamadığımızdan dolayı seçim sonuçları itibariyle bu sonuçları aldık. Ancak bizler bunu bir kayıp olarak görmüyoruz. Sadece bizler İsa’yı beklerken, Rabbim bizlere Meryem’i nasip etti. Bizler Hüda Par olarak Meryem’i sahiplenip, gözümüz gibi bakacağız. Çünkü arkasından mutlaka İsa’lar gelecektir” şeklinde konuştu.

Bize oy veren vermeyen şeklinde bir ayırıma gitmeyeceğiz

Bize oy veren vermeyen şeklinde bir ayırıma gitmeyeceklerini, Halkımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda hizmete devam edeceklerini, Halkımızın bizi daha iyi tanıması için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğimizi de buradan belirtmek isterim diyen Yalçın, “Yeni ve genç bir parti olmamıza rağmen, gece gündüz demeden, durup dinlenmeden çalışan tüm partili kardeşlerimden Allah Razı olsun. Değil elini bedenini taşın altına koyarak çalışma yürüten genç kardeşlerimiz, bacılarımız, ablalarımız ve ağabeylerimize şükran borçluyuz. Bilmeliler ki sarf ettikleri ceht ve gayret boşa gitmemiştir. Rabbim dünyada semeresini, Ahirette de bunun ecrini verecektir” ifadelerine yerdi.

Yalçın, Belediye seçimlerini kazanan belediye başkan adaylarını tebrik ederek, Memleketimiz, halkımız ve ülkemiz için hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.