banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

HÜDA PAR Urfa adaylarını açıklıyor

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, HÜDA PAR'ın Şanlıurfa ve ilçelerinin belediye başkan adaylarının açıklanacağı program ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da 14 merkezde seçimlere gireceğini belirten Yalçın, belediye başkan adaylarının açıklanacağı programın bugün Urfa City AVM'de saat 16.30'da başlayacağını söyledi.
Bugün düzenleyecekleri program ile ilgili bilgi veren Yalçın, "Uzun süredir Şanlıurfa'da umutla hasretle beklediğimiz gün yarındır inşallah. Yarın Urfa City AVM'de yarın 18.30'da genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve kurmayları Urfa'ya teşrif edecekler. Yarın Allah nasip ederse uzun süredir hazırlandığımız 2014 yerel seçimlerine girmek için belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız. Büyükşehir belediye başkan adayımızı ve 13 ilçe belediye başkan belediye adaylarımızın tanıtımı yapılıp kamuoyu ile paylaşacağız. Tüm Şanlıurfa halkını bu programa davet ediyoruz. Şanlıurfa'mız için hayırlı olur, mübarek olur inşallah." dedi.
HÜDA-PAR'ın 48 ilde teşkilatlandığını ifade eden Yalçın, Şanlıurfa'da Eyübiye ilçe binamızın açılışını görkemli bir şekilde yaptık. Allah nasip ederse 21 Aralık'ta da Cumartesi günü saat 13.00'da Karaköprü ilçe binamızın açılışını görkemli bir açılışla yapacağız. Seçime girme noktasında genel merkezden aldığımız bilgilere göre yaklaşık 50 noktada seçime giriyoruz. Bu hafta ve önümüzdeki hafta itibari ile seçime girileceği yerlerin adayları bir program dahilinde kamuoyuna açıklanacaktır." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.