banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

HÜDA PAR seçim tavrını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını açıklayan HÜDA PAR, seçmenlerini tercihleriyle baş başa bıraktı. Yapılan açıklamada,"Seçmenlerimizin, inancımızın ve halkımızın faydasına olacak şekilde tavır belirleyeceklerine inanıyoruz." denildi.

 HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, partisinin cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını açıkladı. 

10 Ağustos 2014 tarihinde, Türkiye tarihinde ilk kez bir cumhurbaşkanının doğrudan halkın oyu ile seçileceğini hatırlatan Yılmaz, Cumhurbaşkanının halkın oyuyla seçilmesinin olumlu bir gelişme olmakla birlikte, kanuni kısıtlamalardan dolayı HÜDA PAR olarak kendi adaylarını gösterme imkânlarının olmadığına dikkat çekti. 

Yılmaz, "Her kim olursa olsun, halkın oylarıyla seçilecek bir Cumhurbaşkanından bizim beklentimiz; adaletle, halkın temel insani haklarını gözeterek ve İslami hassasiyetlerini dikkate alarak hareket etmesidir. Seçmenlerimizin de bunları dikkate alacaklarına, inancımızın ve hal-kımızın faydasına olacak şekilde tavır belirleyeceklerine inanıyoruz. 

Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı seçiminde HÜDA PAR olarak, seçmenlerimizi tercihleriyle baş başa bırakmayı uygun gördük." dedi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.