banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

HÜDA PAR Şanlıurfa’da miting düzenledi-VİDEO


Coşkulu ve dolu dolu geçen mitingin sonunda yüzlerce kişi çalınan HÜDA PAR müzikleri eşliğinde halay çekti.

“Bizler siyasetin çirkin üslubunu kullanmayacağız”
Miting alanındaki coşkulu kalabalığa hitap eden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Seçime bir hafta kaldı. Bundan 15 ay önce HÜDA PAR’ı kurduk. Ama bizden önce 70 siyasi parti vardı. Ama biz bunların tümünde farklıyız dedik ve referansımız İslam’dır dedik. Diğer siyasiler gibi üslubumuzu kirletmeyeceğiz dedik. Bizim nihai amacımız Rızayı İlahi’ye varmaktır. Biz insanların teveccühünü kazanmak için Allah’ın gazabına sebep olacak hal ve hareketlerde bulunmayacağız. Bizleri ölümle tehdit etseler, cezaevlerini yol gösterseler de bizler Rabbimizden ve yolundan ayrılmayacağız. Herkes birbirini kötülüyor. Diğer partileri karalamaya çalışıyor. Siyasetin üslubu bu olmamalı diyoruz ve meydanlara çıkarak hedef ve projelerimizi anlatıyoruz. İnşallah bizler bu üslubu sürdürdükçe birileri kendi hatalarını görecek. Ve çığır açtığımız bu hayırlı yolda bizleri takip edecekler” diye konuştu.

“Çağdaş Firavunlar ve Nemrutlar hala bu millet ile uğraşıyor”
“Yanlış adaylarla seçimi kazanmaktansa, doğru adamlarla seçimi kaybetmeyi yeğleriz” diye konuşan Yapıcıoğlu, “Keşke bütün siyasi partiler bu çizgiye gelse. Bu bilinçle çalışılırsa siyaset düzelir. 90 yıldan beridir milletin inancı, kıyafeti, dili ile savaştılar. İttihad ve Teraki Partisi bu milleti kendisi olmaktan çıkararak başka bir millet haline getirmek için uğraştı. Onlar yeni bir ulus, yeni bir millet oluşturacağız dediler. Âlimlerimizi zehirleyenler, katledenler, cezaevlerine atanlar onların bu davasının önüne geçemedi. İşte Üstad’ın, Şeyh Said’in talebeleri yine meydanları doldurarak bu haklı davanın sesini yükseltiyorlar. Nemrut Hz. İbrahim’i ateşe attı, peki kazandı mı? Hayır, kaybettiler. Kazananlar Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. Muhammed (s.a.v), Üstad Bediüzzaman oldu. Çünkü kazanan her zaman Hak olacaktır. Çağdaş firavunlar ve nemrutlar hala bu millet ile uğraşıyor. Ama Peygamberimizin ve Üstad’ın talebeleri de yolunda durmadan mücadele edecektir. Bu davayı yükselterek daha da ileriye götürecekler” dedi.

“Bu dava Hakkın yanında yer almak, Hak Teâlâ’yı yanına almaktır”
HÜDA PAR’ın bir dava partisi olduğunu söyleyen HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş ise, davalarının Hak-batıl mücadelesinde hakkı tutanların hakkı ayağa kaldıranların davası olduğuna dikkat çekti.

Hakkın yanında yer almak Hak Teâlâ’yı yanına almak olduğunu sözlerine ekleyen Güneş, “Haklıya karşı güçlüden yana olmayı tercih edenlere sesleniyoruz, Gerçek güçlü olanlar çağın Nemrutları ve Firavunları olan Amerika, Avrupa, Rusya ile onların yerli işbirlikçileri değil, hakiki güç sahibi olan Hak Teâlâ’yı yanına alanlardır. İlla da güçlü olandan yana olmak isteyenlere diyoruz ki gelin sanal değil hakikive mutlak güçlünün yanında yer alalım. Öyle ki, sadece bu dünyaya değil her iki dünyaya hükmeden güçlünün yanında yer alalım. Onun emrinde olalım. O’na boyun eğelim. Ona itaatle hakiki hürriyetin tadına varalım.  Ona isyanı özgürlük diye yutturan nefsin ve şeytanın iflah olmaz köleleri olmaktan kurtulalım.  O’nun Cellecelalühu emir ve yasaklarını çiğnemeyi “yani açıkça günah işlemeyi özgürlük kabul edip ve bu özgürlüklerinin önündeki engelleri kaldırmak için diyaneti yardıma çağıranlara inat gelin hep birlikte “günah işleme özgürlüğünü” ayaklar altına alıp, çiğneyelim” ifadelerine yer verdi.

“Gelin Urfalılar, bu davaya sahip çıkalım”
“Bu dava, kahinlerin uyarması ile doğdukları taktirde saltanatlarını yerle bir edeceklerinin haber verildiği ve bu nedenle doğar doğmaz öldürülmesi emredilen Musa’ların İbrahimlerin davasıdır” diye konuşan Güneş, “Şimdi İbrahimler büyümekte olduğunu görmenin telaşıdır, bu taşlamalar, molotoflamalar, ateş toplamalar. Evet bu yakılan ateşler putları kırmak suretiyle nemrudi barışı bozan İbrahim içindir. Gelin Urfalılar, bu davaya sahip çıkalım, ateşle barışın olmayacağını barışın ancak selamla ya da diğer adiyle islamla olacağının nemrudilere gösterelim. Sizler İbrahim’in çocukları ve aynı zamanda Üstad Bediüzzaman’ın kardeşlerisiniz. O üstad ki kalbindeki iman nedeniyle darağacını Nikola Nikolaviç karşısında kıyama tercih etmiştir. Ceberut hükümetin “Urfa’yı derhal terk et! Emrine karşı” üstadın yanında yer alan Urfalılar, gelin bu seçimlerde onun davasının yanında yerimizi alalım. Bu dava bir iktidar mücadelesi değil, Gençliğimizi imansızlıkla, hayâsızlıkla, ahlaksızlıkla içki, kumar ve fuhuşla cehenneme çağıranlara dur demek, büyük günahlarla hanelerimizde yangın çıkaranlara karşı bir itfaiye hareketidir.  Sizden istediğimiz oy falan değil, bu ateşi söndürmek için belki bir kova belki de bir avuç su ile destektir. Bizler giderek büyüyen bu yangınların ferdi faaliyetlerle söndürülemeyeceğini anladığımızdan bu itfaiye teşkilatını kurmak zorunda kaldık. Yangının maalesef yayılmak gibi kötü bir ahlakı vardır. Bu gün yangından uzak olan hanelerimiz bu yangından sonsuza dek selamette değildirler. Sizler bu itfaiye teşkilatına yardımla bir bakıma hanelerinizi tutuşmaktan korumuş olacaksınız. Bu teşkilatımız tamamen bir zaruretten doğduğundan bir gönüllüler hatta yangının riski karşısında bir fedailer hareketidir. Faaliyetlerimiz karşısında beklentimiz, cehennemden korunmak ve dolayısıyla cennete kavuşmaktır. Gayretlerimiz karşılığında kimseden “zırnık” beklentimiz olmadığı gibi kimseye bir “zırnık” vaadimiz de yoktur, bu böyle biline” ifadelerine yer verdi.



Miting çekilen halayların ardından sona erdi.

(Zeki Aras- Osman Öksüz / İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.