banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Hüda Par Lokman Yalçın'la yola devam dedi

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda gerçekleştiren kongreye Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Hür Dava Partisi il Başkanı Lokman Yalçın, partililer ve basın mensupları katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Lokman Yalçın, tekrardan başkanlığa getirildi.

Türkiye ve dünya gündemine yönelik değerlendirmelerde bulunan Yapıcıoğlu, Suriye’de yaşanan drama dikkat çekti. ABD ve diğer devletlerin kendi çıkarlarını korumak için Suriye’deki yaşanan savaşa sessiz kaldıklarını belirterek,” Üstelik daha önce kendi menfaatlerini korumak için dünyanın bir ucuna asker gönderiyordu. Şimdi başkalarını savaştırıyor kendi adına, kendisi savaşmıyor. ”ifadelerine yer verdi.

Geçim sıkıntısına da dikkat çeken Yapıcıoğlu: 2012 yılında hükümet asgari ücreliden vergi almayacağını belirtmişti. Açlık sınırı 1800 tl civarında asgari ücret 1600tl civarında. Asgari ücretliden vergi alnımasın ki alt tabakaya bir katkı olsun" dedi.

28 Şubat post modern darbede oluşan mağduriyetlere de dikkat çeken Yapıcıoğlu: "28 Şubat üzerinde 21 yıl geçti. O dönemdeki kudretli generaller şimdi yargılanıyorlar. Yaşanan adaletsizlikten dolayı yüzlerce mağdur kardeşlerimiz cezaevinde özgürlükten mahrum kalıyorlar. Hükümet sesimizi duysun. Mağdur insanları özgürlüklerine kavuştursun" diyerek kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Tek liste halinde yapılan seçimde Lokman Yalçın tekrar seçilirken yeni yönetimle aile fotoğrafı çektirdi. Başkan Yalçın, Önceki yönetimde olanra teşekkür ederken yeni seçilenlere hayırlı omasını diledi. 

www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.