banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HÜDA PAR Gaziantep teşkilatından il müftüsüne ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve Şahinbey İlçe Başkanı Orhan Harat ve beraberindeki partililer Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü Çelik, HÜDA PAR’ı yakından tanıdığından dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, HÜDA PAR’a siyaset sahasında başarılar diledi.

Müslümanların yüzyıllarca İslam çimentosunun sağladığı kardeşlik ile hayatlarını sürdürdüklerini belirten Çelik, İslam kardeşliğinin önemine değindi. Müftü Çelik, ayrıca yeni hizmet binalarında daha nezih bir mekânda hizmet vermeye başladıklarını ifade etti.

Gaziantep İl Müftülüğü’nün yeni hizmet binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyen Hür Dava Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ise, yeni hizmet binasının Gaziantep’e yakışır bir hizmet binası olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra partinin kuruluşu ve hedefleri hakkında bilgiler veren Erat, partilerinin İslam’ı referans alan bir parti olduğunu belirtti.

Ziyaretin sonunda Mehmet Nakşi Erat, Müftü Çelik’e Ebru sanatı ile yapılmış bir tablo hediye etti.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.