banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Hırsız dehşet saçtı

Samsun'da hırsız, çaldığı otomobille kaçarken 1 kilometre sonra nişan töreninden dönenleri taşıyan minibüs ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı.Kara yolunun ortasına 2 kez inip kalkan ambulans helikopter yaralıların imdadına yetişti.

 

 
Kaza, Samsun-Ankara kara yolu 13. kilometresi Adalar mevkiinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz hırsız Ankara kara yolunda bulunan bir lokantaya ait park halindeki 55 GS 394 plakalı otomobili çaldı ve olay yerinden kaçmaya başladı. Hırsızın kullandığı otomobil yaklaşık 1 kilometre kaçtıktan sonra aynı yöne seyreden ve Kavak ilçesindeki nişan töreninden Samsun'a dönen aileleri taşıyan Servet Kanık (32) idaresindeki 55 C 0479 plakalı minibüs ile çarpıştı.

 

Her 2 araç da çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, adeta can pazarı yaşandı. 112 Ambulans Servisi ekipleri kısa sürede kaza yerine 7 adet ambulans ve ayrıca ambulans helikopter sevk etti. Trafik polisleri kazanın olduğu kara yolunu araç trafiğine kapattı. Ambulans helikopter kara yolunun ortasına 2 kez inip kalkarak yaralıların imdadına yetişti. Kazada yaralanan 8 yaşındaki Bedirhan Kara, hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Yaralanan 19 kişi ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi, Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Otomobili çalan ve kazaya sebep olan hırsız ise kayıplara karıştı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan hırsızın kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. Çalıntı otomobilin içinde ise içki şişelerinin bulunması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.