banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

Hilvanlılar burada nefes alacak

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Amacımız, Hilvan'ı güzel bir kent kılabilmektir" dedi

 

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan kent merkezinde bulunan bölgede 100 bin dönümlük alan üzerine kuracağı ve sosyal donatılarının tümünün mevcut olacağı mesire alanı Hilvan ilçesine farklı bir imaj kazandıracak.

 

Bu kapsamda bölgede hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yetkililerden bilgi aldı.

 

Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, Hilvan'a güzel ve kalıcı hizmetler bırakabilmek adına özverili bir şekilde çalıştıklarını belirtti

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvanlılar için güzel bir mesire alanı inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Burada bugün gerekli incelemeleri sağladık, yüklenici firmamız çalışmalarını güzel bir şekilde devam ettiriyor. Allah'ın izni ile bahar mevsiminde tamamıyla bitmiş ve sosyal donatılarının tamamının mevcut olacağı güzel ve kalıcı bir hizmet alacaklar. Gerek çocuklar için oyun grupları, gençler için spor fitness aletleri, koşu yolları, oturma alanları, piknik alanları ve bir çok sosyal donatıların tamamlanmış bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçemizde vatandaşlarımızın nefes alabileceği yeşil alanları hizmete koyma telaşı içerisindeyiz. Buranın sahibi Hilvanlılardır, Amacımız Hilvanlılara güzel ve kalıcı bir hizmet bırakmaktır.

 

HİLVAN SEMT PAZARINA KAVUŞUYOR

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede yapımına başladığımız semt sahası çalışmasını Hilvan ilçesinde başlatacaklarının müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, "Allah'ın izni ile ilerleyen günlerde ihalesini tamamlamış olduğumuz Hilvan Semt Pazarının yapım çalışmalarına da başlayacağız. Aynı şekilde ilçe merkezinde başlatmış olduğumuz modern Prestij Cadde kapsamında yapımını tamamladığımız alt ve üst yapı çalışmalarına istinaden, ilerleyen günlerde kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına da başlayarak Hilvanlı kardeşlerimize güzel bir hizmet bırakacağız. Aynı şekilde çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte yol güzergahında bulunan iş yerlerinin dış cephe kaplamasını da planlayıp yapacağız. Amacımız Hilvanı güzel bir kent kılabilmektir" şeklinde konuştu

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.