banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Hilvanlı Minik Futbol Yıldızları Ödüllendirildi

Zamanlarını iyi değerlendirmeleri amacıyla Hilvan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yaz tatili döneminde başlatılan 'Futbol Yaz Okulu' kursları devam ediyor. Bahçelievler ve Karacurun Mahallesi'nde yaşayan 12-16 yaş arası çocukların futbol eğitimi gördüğü kursun yoğun ilgi görmesi nedeniyle  eğitim ve öğretim dönemlerinde de devam edileceği belirtildi.

Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan sentetik çim sahada futbol eğitimlerine devam eden çocukları ziyaret edip kendilerini ödüllendiren Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, çocuklardan umutlu olduklarını ve ifade etti.

Sosyal projelerin önemine değinen Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, çocukların geleceği açısından bu ve buna benzer projeler büyük anlam ve önem teşkil ediyor. Suça bulaşma, farklı suç unsurlarıyla yakınlaşmamaları ve meyilli olanların da bu gibi sportif aktivitelerle suçtan uzaklaştırılabileceğine inanıyorum dedi.

Belediye olarak yaz tatili döneminde başlattığımız projenin yoğun ilgi ve talep görmesi üzerine, yaz tatilinin sona ermesine rağmen sonlandırmadık. Yeni Eğitim ve Öğretim yılında da devam edecek olan Futbol Okulu eğitim kurslarımız devam edecektir. Spor alanında iyi ve parlak bir gelecek vaat eden çocuklarımızı ziyarette bulunan ve kendilerini ödüllendiren ilçe kaymakamımız Sayın Ahmet Özay'a çok teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
HilvanYaz Okulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.