banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Hilvanlı Aday Adayları Kendini Tanıttı

Hilvan Ak Parti binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi için başvuruda bulunan aday adaylarından Abdullah Ekinci, Enver Sedat Yahlizade,Faruk Koreli, Ali İhsan Delioğlu,Mehmet Baki Özmen, Murat Karaçizmeli, ve Mehmet Takıl katılarak kendilerini tanıtarak Şanlıurfa ve ilçeleri için projelerini anlattı.

 

Hilvan Ak Parti ilçe Başkanı Hanif Düzme, Hilvan ilçe koordinatörü Vehbi Beyaz ve Ak parti Hilvan Gençlik Kolları Başkanı Ali Doğruyol'un yönettiği divan'da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye aday adaylarının tanıtımından sonra Hilvan belediye başkanlığına talip olan Ak Partinin Hilvan aday adaylarının tanıtımına geçildi.

 

Hilvan belediye başkanlığı  için Ak Partiden aday adayı olan , İzettin Toprak, Resul Bebe, mevcut belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Salih Karaca, Hikmet İpar, Mustafa Şeyhanlıoğlu, İshak Bıdık, Cuma Dilber ve Sabri Özkaya katıldı kendilerini tanıttı.

 

Hilvan belediye başkanlığına aday adayı olanlar yapılan tanıtım toplantısından sonra el ele vererek birlikte objektiflere poz verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.