banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Hilvan'ı Buluşturan Bayramlaşma

Atatürk parkında gerçekleşen bayramlaşmaya Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer,Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak parti ilçe başkanı Hanif Düzme, Cumhuriyet Başsavcısı ,Garnizon komutanı,ilçe emniyet teşkilatı, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda bir araya gelerek devlet halk buluşmasını gerçekleştirip bayramlaştı.

 

Yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek bayramlaşan Kaymakam Uğur Sezer, bayramlaşmaya gelen vatandaşlara teşekkür ederek şöyle konuştu:

 

Sezer" Huzur, kardeşlik ve dayanışmanın  örneği olan Ramazan ayını hep birlikte büyük bir sabırla geçirdik. Bayram vesilesiyle hep beraber bugün burada buluştuk. Şimdiye kadar protokol bayramlaşması yerine "devlet sizsiniz" diyerek devlet halk bayramlaşmasını gerçekleştiriyoruz.  Çözüm süreciyle çok şükür memleketimizde büyük bir huzur hakim. İnşallah bunun devamı gelecektir. Bunun devamını sağlayacak olan yine bizleriz. Bizler bir oldukça ülkemize hak ve özgürlükler daha fazla gelecektir" dedi.

 

100. Yıl meydanındaki Belediyeye ait çay bahçesinde bir araya gelen vatandaşlara bayram mesajı veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali  Bayık şöyle konuştu:

 

Bayık "Cenabı hak birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Yanı başımızda, Suriye'de Irak'ta ve Filistin'de Müslüman kanı dökülüyor. Her zaman aynı senaryolarla devam eden karışıklığa karşı Müslüman olarak hepimizin birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Birlik içinde güçlü olabiliriz. Güçlü olmadığımız zaman bizleri bölmeye çalışırlar. Bunun en büyük örneği komşumuz Suriye'de yaşananlardır. Bayramın hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

halkla bütünleşme bayramına katılan Hilvan Jandarma Bölük komutanı Bilgehan Bilgi " Büyük bir kısmı Müslüman olan bir memlekette yaşamak bir ayrıcalıktır. Barış ve huzurun olması daha büyük bir ayrıcalıktır. Hilvan'da devam eden devam etmesidir" dedi.

 

AK PARTİ BAYRAMLAŞMASI

Hilvan AK Parti ilçe teşkilatı halkla bayramlaştı. Bayramlaşmaya Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçe teşkilatı başkanı Hanif Düzme, parti yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

 

Belediyeye ait Atatürk Parkında gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılan milletvekili Gök ve parti yöneticileri halkla bayramlaşmanın yanı sıra vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinlediler.

 

Bayramlaşma sonunda kısa bir açıklama yapan vekil Gök        “Şanlıurfa’daki bayramlaşmalardan sonra il başkanımızla beraber Hilvan’daki değerli hemşerilerimizle bir araya gelip bayramlaştık. Bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Atatürk parkında partili ve vatandaşlarla bir araya gelen il başkanı Av. Yusuf Eğilmez “ Sayın vekilimizle beraber Hilvan ilçemize gelip vatandaşlarımızla birlikte olduk. Bayramlaşma programına katılan herkese teşekkür eder, bayramın İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Bugün bizim teşkilatımızın bayramlaşma günüydü. Bugünde bizleri yalnız bırakmayan sayın vekilimiz ve il başkanımıza teşekkür ediyorum, diyen ilçe başkanı Hanif Düzme katılımcılara teşekkür etti.

 

Vatandaşlarla bayramlaşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

 

Bugün Ak Parti ilçe teşkilatı ve belediye olarak ortaklaşa bayramlaşma programı düzenledik. Milletvekilimiz ve il başkanımız da programımıza katıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bayramlaşmanın dışında sayın vekilim halkın sorunlarını dinledi. İnşallah en kısa zamanda iletilen sorunlar cevabını alır. Tekrardan bütün Hilvan halkının bayramını tebrik eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.