banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Hilvan'da Hanif Düzme Güven Tazeledi

Hilvan  İlçe kapalı spor salonunda gerçekleşen 5.olağan Hilvan kongresine il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Haliliye ilçe Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,  Siverek ilçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Ak Partinin ilçe Başkanları, İl yönetimi ve Delegeler katıldılar.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Kan ' ın Divana Başkanlık ettiği ilçe Kongresinin açılış konuşmasını ilçe başkanı Hanifi Düzme yaptı. yeni yönetimde değişim yapacaklarını söyleyen Düzme, kongreye katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür etti.


kongrede daha sonra kürsüye gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise salonda bulunan partililer den helallik istedi. Eğilmez "Ak Parti  bir hizmet partisidir 13 yıldır çalışıyoruz muhalefet bile çalışmadı diyemiyor ancak başka yollarla iftira atıyorlar, önümüzde yeni bir seçim var yeni seçilen Hilvan teşkilatının başarılı olmasını bekliyorum" dedi.

Kongrede Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ta Bir konuşma yaparak Hilvan ilçesinde belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Yaklaşık iki saat süren kengrede sonunda tek liste halinde seçime giren Hanif Düzme, katılan delegelerin oylarıyla yeniden seçildi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.