banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Hilvan'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor VİDEO

İlçenin ihtiyaç duyulan noktalarında yenilenen altyapı çalışmaları kapsamında devam eden kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmaları Hilvan'ın en eski yerleşim bölgesi olan Karacurun Mahallesinde devam ediyor. Hava şartlarına rağmen devam eden çalışmaların çok kısa bir süre sonra biteceğini açıklayan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık:

 

" 2013 yılının başında başlattığımız 86 kilometrelik kanalizasyon yenileme çalışmalarımızı hava şartlarına rağmen aralıksız sürdürüyoruz. Yeni Mahallede başlattığımız  çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bahçelievler Mahallesinde acil ihtiyaç durumunda bulunan noktalarda tamamladık. Nüfus yoğunluğunun olduğu Bağlar Mahallesi ve Karacurun Mahallelerinde aynı paralelde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İçinde bulunduğumuz kış mevsimi şartlarından dolayı yapılan çalışmalar nedeniyle  ulaşım hizmetleri kısmen aksaklığa uğruyor. Bu nedenle çalışmaların devam ettiği noktalarda ulaşım aksaklığı yaşayan hemşerilerimden biraz daha sabır ve anlayış göstermelerini rica ediyorum. Başlatılan çalışmalarımız inşallah  en kısa sürede bitecek. Altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde de ara vermeden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız başlayacaktır" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.