banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvan'da AK Parti toplantısı VİDEO

Toplantıya, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İbrahim Toru, Hilvan İlçe Başkanı Hanefi Düzme, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Hanefi Düzme; “Yaz mevsimi ve tarımsal hasat dönemi olması hesabıyla çalışmada olan ve yaz tatilinde olanlar var. Ancak particilikte tatil olmaz. Dolayısıyla çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

Ramazan ayını geride bıraktıklarını ve çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Hilvan’ın atık su nedeniyle Çimdeli bölgemizde ciddi sorunlara neden oluyordu. Atık Su artıma tesisini kuruyoruz. Bütün imzalar atıldı. İller Bankası ihale birimine sevk edildi. İçme Suyu Arıtma Tesisi ile DSİ tarafından yapıldı. 5 bin kişilik Bölge Cezaevinin yapımı için Havaalanı yakınında 20 dönüm araziyi Adalet Bakanlığına tahsisini yaptık. İlçemizde de 150 lojman yapılacak. Yeni yatırımlarla ilçemizde istihdam olacak. Birkaç fabrikaya teşkil edecek. Hilvan’a yapılan yatırımlara öncülük eden Bakanımıza, Vekillerimize, İl Başkanımıza ve Valimize çok teşekkür ediyorum. AK Parti belediyecilik farkı ile Başbakanımızın dediği gibi halka hizmet için varız” dedi. Başkan Bayık, yeni döşenen içme suyu şebekesinden 2 ay sonra su içileceğini sözlerine ekledi.

Halkın partisi olduklarını vurgulayan AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru; “Hilvanımız günden güne gelişiyor ve büyüyor. Gelecekte diğer ilçelerimize model olsun istiyoruz. El ele vererek güzellikler yapabiliriz. AK Parti sizlerle ve bizlerle Türkiye’nin partisi oldu. AK Parti ile gelişen Türkiye büyüklüğümüz daha da artacaktır. Bölgemizde, özelikle Arap ülkelerinde büyük sıkıntılar var. Özelikle Suriye ve Mısır’da yaşanan katliamlarla ilgili olarak Başbakanımızın dirayetli olması dik duruşuyla ilintilir. Başbakanımız haksızlık kimden gelirse gelsin haksızlık karşısındadır. Böyle bir liderinin, böyle bir partinin mensuplarıyız. Bu bir ayrıcalıktır. Bu bir güzelliktir. Bizler güçlü, dirayetli ve dik durursak Allahın izni ile Türkiye güçlü olur. Böylece Türkiye’nin bölge ülkelerin arasında büyüklüğü farklı olur. AK Partiyi diğer partilerden ayıran en önemliği özelliği halkın partisi olmasıdır. Benlik yok bizlik var. Kenetlendikten sonra yapamayacağımız hiçbir iş kalmaz” dedi.

AK Partinin 12. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak konuşmasına başlayan AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “AK Parti siyasetin odağına ‘insana hizmet’i yerleştirmiştir. Yaptığımız tüm hizmetlerde hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık ve yapanlara da müsaade etmedik etmeyeceğiz. Bundan dolayıdır ki, AK Partinin tüm teşkilatları toplumu kucakladığı görülmektedir. Ancak asıl derdimiz teşkilatçılıktır. Örgütlü bir teşkilat en büyük güçtür. O gücün önünde hiçbir şey duramaz. Eğer tam teşkilatlanmayı başarabiliyorsanız en ücra köşeye hizmet götürebilirsiniz. Eğer başaramazsanız içeride hapsolup kalırsınız. Bundan dolayı teşkilatlanmaya çok önem veriyoruz. Biz seçimden seçime çalışan değil, seçimin ardından hemen çalışmaya başlayan partiyiz. Seçim startını Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 14 Ağustos 2001 tarihinde verdi. AK Parti ile Türkiye güçlendi, ülkemizde ve bölgemizde barışı ve huzuru istiyorsak AK Partiye daha çok destek vermeliyiz. Önümüzdeki yerel seçim bu bakımdan çok önemlidir. Adaylarımızı belirledikten sonra AK Partinin gücünü sadıklara en iyi şekilde yansıtacağız. Türkiye’nin üzerinde oyun yapmak isteyenlerin oyunlarını 2014 seçimlerinde bir kez daha boşa çıkaracağız” diyerek Suriye’deki katliamlara ve Mısır’daki darbe sonrası yaşanılan katliamlara sadece Türkiye’nin sessiz kalmadığını vurguladı.

Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.