banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Hilvan'da AK Gençlerle iftar

Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları ve il yönetiminden oluşan bir heyet Hilvan’da iftar yemeğine katıldı.

 

Hilvan Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeğinden önce Hilvan AK Parti Gençlik Kolları ve il yönetimini ziyaret ederek bir dizi görüşmede bulundular.

 

Ardından Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatı ile birlikte Atatürk 100. Yıl parkında geleneksel iftar yemeğinde Hilvanlılarla bir araya gelerek iftar açtılar. Heyet, ilçede belediye tarafından yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şuana kadar yapılan çalışmaların yerinde ve başarılı olduğunu belirterek “ 12 Haziran genel seçimlerinde Hilvan büyük bir katılım göstererek partimize büyük destek verdi. Bugün Hilvan’da yaptığımız gezi ve ziyaretlerde verdikleri desteğin karşılıksız kalmadığını ve büyük hizmetler yapıldığını gördük. Bu da Hilvan’ın farklılığını apaçık bir şekilde ortaya koymaktadır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Şanlıurfa AK Parti il yönetimi ve gençlik kolları olarak Hilvanlıların hizmetinde olacağız. Hilvanlılar, çalışkan, istekli ve dürüst bir başkana sahip oldukları için gerçekten çok şanslı. Belediye başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık gerçekten de Hilvan sevdalısı bir insan. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik eder bundan sonraki  çalışmalarında başarılar dileriz “ dediler.

 

 

Hilvan’da geleneksel iftar yemeğine Şanlıurfa AK Parti gençlik kollarından Vedat Özkaya, Av. Vehbi Beyaz, Av. İsmail Demirbaş, Halit Direkli, Mehmet Çalışkan, Mehmet Demir, Ekrem Özaydın ve Metin Baydilli ile birlikte il yönetiminden Mehmet Eriten ve Erdal Deniz katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.