banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Hilvan ile Beykoz’u buluşturan park; Kardeşlik parkı VİDEO

Geçtiğimiz aylarda Güneydoğu Anadolu Bölgesine gezi düzenleyen İstanbul Beykoz Belediyesi meclis üyeleri, gezi kapsamında ziyaret ettikleri Hilvan Belediyesiyle kardeş belediye olmuştu.

 

Karşılıklı bir şekilde alınan meclis kararlarıyla resmen kardeş belediye olan ve bu yönde çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi dün Hilvan’ın Bağlar Mahallesinde yaptırdığı kardeşlik parkının açılışını gerçekleştirdi.

 

Açılışa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve her iki belediyenin meclis üyeleri ile köy muhtarları katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği parkın açılışından önce Hilvan belediyesini ziyaret eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz belediyesi meclis üyeleri burada karşılıklı protokol imzalayıp, barış ve kardeşlik mesajları verdiler.

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek " iyilikler ve sevgiler paylaştıkça artar ve anlam kazanır. Biz sadece bugün değil, ezelden beri Müslüman olarak kardeşiz ve bu kardeşliğimiz her daim devam edecektir" dedi.

İmzalanan protokolde konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " Hilvan ile Beykoz arasında bin 300 kilometre mesafe olmasına rağmen yapılan hizmetler sınır tanımıyor. İlçemize kazandırdıkları kardeşlik parkı için şahsım ve Hilvanlılar adına başta Sayın Yücel Çelikbilek ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bu kardeşlik bununla sınırlı kalmaz ve daha kalıcı güzel bir şekilde  devam eder" dedi.

 

Davullu zurnalı açılışın ardından mahalleli çocuklar gönüllerince parkta eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.