banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Hilvan'da, Şehitler Mezarları Başında Anıldı

Hilvan Hükümet Konağı'nda düzenlenen resmi törende, Atatürk büstüne çelenk bırakıldıktan sonra saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemliyle ilgili çeşitli konuşmalar yapıldı.

Ardından Hilvan Anadolu Lisesi'nde devam eden program öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitlik gösteri ve dinletiler yapıldı.

Düzenlenen programın ardından, Mantarlı, Ağveren ve Saluca Mahallelerine gidip, Şehit İsmail Alıcı, Halit Şıltak ve Habib Bebe'nin mezarına başında dua eden Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Emniyet Müdürü Ercüment Türkmenoğlu, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever ile Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Akşahin, şehitlerin mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.