banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Hilvan Belediyesinden Suriyelilere Yardım Eli VİDEO

Suriye’de çıkan iç çatışmalardan dolayı evlerini terk edip Türkiye’ye sığınan ve bir kısmı şuan Ceylanpınar ve Akçakale’de bulunan Suriyeliler için yardım kampanyasına öncülük eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a ilçe halkından büyük destek geldi.

Gıda, Tekstil, ev tekstili ve ilaç yardımlarının kabul edildiği standı ziyaret eden ve belediye başkanı Aslan Ali Bayık’a destek için Şanlıurfa AK Parti il başkan yardımcısı Erkan Sözen ve İsa Kızıldemir ile Şanlıurfa belediyesi meclis grup başkanı Adil Saraç Şanlıurfa’dan geldiler.


Suriyelilere yardım kampanyasında ön ayak olan belediye başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür eden Adil Saraç “ Genç yaşlı demeden, kadınıyla, erkeğiyle çoluk çocuğuyla savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler yardım beklemektedir. Hilvan belediye başkanlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Mustafa Ufak / Hilvan

Belediye önünde kurulan stantta konuşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık “ Komşumuz Suriye’de savaş mağduru kardeşlerimize bir yardım kampanyası başlattık. İlçe kaymakamı, parti ilçe başkanı, yönetim ve Hilvan halkının destekleriyle kampanyamız devam etmektedir. Hilvan halkı yardım konusunda çok duyarlıdır. Bu duyarlılıklarını daha önce depremde zarar gören Van’a yardım kampanyasında da desteklerini esirgemediler. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başlatılan yardım kampanyasına destek amacıyla Şanlıurfa’dan gelen heyet ilçe kaymakamı Uğur Sezer’i ve ilçe müftülüğünü ziyaret etti.

Hilvan belediyesinin Suriyeliler için başlattığı yardım kampanyası önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.