banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Hilvan Belediyesinden sevinç kurbanı

Hilvan belediyesi, makine ikmal bölümüne bir yenilik daha getirdi. İlçedeki yer altı ve yerüstü çalışmalarını destekleyecek olan yeni ekskavatör ve hafriyat işleri için iki yeni araç aldı.

Belediyenin hizmet ağını genişletmek ve temel makine ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla alınan hafriyat amaçlı iki büyük taşıyıcı araç ile yer altı kazı işleri ve yer üstü zemin düzenlenmesi için ekskavatör alındı.

Belediye makine ikmal bölümündeki eksiklikleri gidermek amacıyla alınan yeni ekipmanların açılışına belediye başkanı Aslan Ali Bayık, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Açılışta hayırlı olması amacıyla kurban kesildi. Yeni ekipmanın açılışında konuşan Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık “ İlçemiz her geçen gün gelişmekte ve bu gelişime paralel olarak ihtiyaçlar artmaktadır. Hizmetlerin zamanında yapılması için birtakım eksikliklerimiz vardı. Bu eksiklikleri peyderpey gideriyoruz. Bugün için acil ihtiyaç olan iki büyük taşıyıcı araç ve bir adet ekskavatör aldık. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonraki süreçlerde ihtiyacımız olan ekipmanı yenileyecek ve araç filomuza yenilerini ekleyerek hizmet ağımızı genişleteceğiz” dedi.

Makine ikmal bölümüne alınan yeni araçların açılışında kesilen kurban, belediye tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde kullanılarak misafirlere ikram edildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.