banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Hilvan Belediyesinden Örnek Proje Uygulaması VİDEO

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı  Belediyeler işbirliği ile okulları halkın hizmetine sunmak, ders saatleri dışında, öğrencilerin ve öğrenci velilerinin ile mahalle sakinlerinin eğlenme ve dinlenmesi amacıyla başlatılan proje Hilvan'da hayat buldu.

Türkiye genelinde başlatılan proje Şanlıurfa ve ilçeleri arasında ilk uygulayıcı belediye olan Hilvan Belediyesi, 8' i ilçe merkezinde olmak üzere toplam 11 okulun park bahçe düzenlemesinin yanında bazı okullarda parkur düzenlemesini gerçekleştirdi.

Başlatılan projenin çok amaçlı kullanım alanı elde etmek olduğunu söyleyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık” Okul denilince akla ilk gelen doğal olarak eğitim alanlarıdır. Milli Eğitim ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarımızın belediye ile işbirliği içinde başlattıkları bu projenin bölgedeki ilk uygulayıcılarından olduk. Projenin amacı gereği, düzenlemelerini yaptığımız okulların eğitim saatleri dışında da öğrenci, veli ve mahaller sakinlerinin dinlenme, eğlenme ve çeşitli aktiviteler için kullanması alanı olarak kullanmasıdır. Başlattığımız bu çalışmayla amacımıza ulaştığımızın kanaatindeyiz. İnşallah önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da bu yöndeki  çalışmalarımız sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.