banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Hilvan Belediyesinden  Gençlere Destek

Rutin köy ziyaretlerini sürdüren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, gittiği Gölcük köyünde köy gençlerinin kendisine köyün futbol takımı için destek istediğini belirtti. Gençlerin bu isteklerini geri çevirmeyen Bayık, önce köyün ortak malı olarak kullanılan alanda futbol sahasını düzenledi ardından köyün futbol takımını iftar için evinde ağırlayan Bayık futbolculara forma, futbol ayakkabısı ve diğer malzeme temininde bulundu.

 

Evinde ağırladığı sporculara formaları dağıtan Bayık" İlçemizin en büyük köylerinden olan ve genç nüfusun yoğunlukta olduğu Gölcük Köyü gençleri belediyemizden köyün futbol takımına destek olmamızı istediler. Bu isteklerini dikkate alarak ve köylerdeki sportif faaliyetleri geliştirmek amacıyla önce saha düzenlemeleri hazırlıklarına başladık. Saha zemini çevre düzenlenmesi yaptıktan sonra da gençlerimizin futbol için gerekli malzemelerini temin ettik" dedi.

 

Gençlerden büyük beklentilerinin olduğunu belirten Bayık,genç futbolculara başarılar diledi.

Şanlıurfa ve ilçelerinde Sosyal belediyecilik yönüyle ön plana çıkan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık "Üretkenliğiyle ön plana çıkmış olan Gölcük köyüne taziye evi ve kadın kültür merkezinin de bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Bundan sonra da ihtiyaç durumunda bu tür yardımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

 

Genç sporcular kendilerine destek çıktığı için Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.