banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hilvan Belediyesinde Düğün Hazırlıkları

İstanbul Bağcılar Belediyesi ile kardeş belediye olan Hilvan Belediyesinde, pazar günü yapılacak olan toplu düğün heyecanı var.

 

Kardeş belediye olan Bağcılar Belediyesinin katkılarıyla 7 genç çiftin evleneceği düğün hazırlıkları için, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, evlenecek çiftlere düğün öncesi gelinlik ve damatlık armağan etti.

 

Öte yandan Hilvan Belediyesini ziyaret eden Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, 7 çiftin evlenmesine ve yuva kurmasına vesile olan Hilvan ve Bağcılar Belediye başkanlarına teşekkür ederek, "Her iki tarafın birbirini sevmesine ve aralarında gönül köprülerinin oluşmasına vesile olan belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. İnşallah bu nikah hayırlara vesile olur" dedi.

 

Genç çiftlere düğün öncesinde gelinlik ve damatlık armağan eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, genç çiftleri şimdiden tebrik ederek kendilerine mutluluklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.