banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hilvan Belediyesi kar kış dinlemiyor VİDEO

İlçenin en eski mahallesi olan Karacurun Mahallesinde devam eden üst yapı çalışmaları, çamur deryası olan sokakları çamurdan arındırarak modern ve temiz bir görünüme kazandırıyor.

 

İçme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının bittiği yerlerde döşenen kilitli parke taşı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

 

" 2009'dan bu yana Hilvan Halkına verdiğimiz her sözün arkasında durduk ve verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Modern ve yaşanabilir bir Hilvan bizim en büyük hedefimizdi. Bugün itibarı ile altyapı çalışmalarımızın büyük bir kısmı bitti. Hilvan Halkına vaat ettiğimiz gibi kış aylarında muzdarip olunan çamurdan kurtuluyoruz. Sokaklarımızı kilitli parke taşı ile döşeyip daha temiz bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. İlçe genelinde toplam 680 bin metrekare kilitli taş ile döşeme çalışmalarımızın sonlarına doğru geldik. İnşallah en kısa zaman diliminde geri kalanını tamamlayıp Hilvan'ımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Hilvan'ın diğer mahallelerinde yaptığımız çalışmalar gibi ilçemizin en eski yerleşim bölgesi olan Karacurun Mahallemizde de çalışmalarımızı bitirip  güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Bayık " Teknik ekibimizle gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyoruz ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Hilvan Halkı her şeyin en güzeline layıktır. Yapılan her şey Hilvan'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

Karacurun Mahallesinin kilitli parke taşı ile döşenmesinden dolayı mahalle sakinleri belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirip, belediye başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.