banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Hilvan AK Partililer bayramlaştı VİDEO

Kurban Bayramının 3. Gününde 10:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşen bayramlaşma programında İlçe yönetimi ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme; “Kurban bayramını kutluyorum. Başta ilçemiz olmak üzere tüm Dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı ve yönetimin Hilvan’da bayramlaşma törenine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “İl Başkanımız hizmet konusunda bize çok yardımları oluyor. Özelikle Hilvan’ın en temel sorunu olan içme suyu konusunda bize çok destekleri oldu. İçme suyu şebeke ihalesi yapıldı. Yüzde 40 civarında çalışma oldu, devam ediyor. Arıtma tesisin ihalesi yapıldı. 110 km kanalizasyon ihalesi yapıldı. 2023 yılına en iyi hazırlanan ilçeyiz. AB standartlarını yakalamış bir ilçe olarak 2023 yılına gireceğiz. Hepinizin kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. İnşallah gelecek bayramda yine böyle şenlik havasında bir araya gelerek bayramlaşırız” dedi.


Hilvan için gayret gösterdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayram ilçemize ilimize Türkiye’ye ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Hilvan ilçemiz için elimizden gelen tüm yardımları yaptığımıza inanıyorum. Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın dile getirdiği çok önemli bir husus var. İçme suyu konusu. Gerçekten çok önemli bir konu. İlçelerimiz içerisinde arıtma tesisi ve şebeke suyu olacak tek ilçemiz Hilvan’dır. İhaleleri yapıldı. Hilvan için diğer alanlarında çalışmalar sürüyor. Özelikle sağlık alanında güzel yatırımlar yapılacak. Netleştiği zaman bunu yine size açıklayacağız. Uzaktan yakından buraya gelen herkese teşekkür ediyor bayramınızı kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.