banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

HEPAR Şok Baskın, 12 kişi gözaltında

Görevden alınan ilçe teşkilatı üyeleri ile kendilerine kararı bildiren İl Başkanı ve beraberindekiler arasında kavga çıktı

HEPAR Genel Merkezi tarafından Sakarya Arifiye İlçe Teşkilatı Başkanı Hüsnü Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri görevden alınmış, görevden alınan başkan ve yönetim alınma iddialarını yalanlayarak istifa ettiklerini açıklamışlardı.

İddiaya göre, Genel Merkez tarafından teşkilatın görevden alındığına dair yazıyı alarak Arifiye İlçesi'ne giden partinin Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe teşkilat binasına geçti. Başkan Reis ile üyeler arasında arbede yaşandı. Vatandaşlar ve polis ekiplerinin araya girmesiyle çıkan olaylar yatıştırılırken, olayda bazı partililerin yaralandığı öğrenildi.

Bölgeye gelen polis ekipleri, parti binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili açıklama yapan görevden alınan İlçe Başkanı Hüsnü Kalkan, Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis'in Gençlik Kolları Başkanı Serkan Özkaya'ya "Etekleri giyin, geliyoruz" şeklinde mesaj çektiğini iddia ederek, "Ben de gençlere 'sakın kavga etmeyin, gelsinler, dinleyelim' dedim. Gençler de beni dinleyerek, hiç seslerini çıkarmadılar. İl Başkanı Yavuz Reis ve yanındaki tanımadığım grup, beni ve gençleri tahrik edici sözler söyleyince olaylar çıktı. İl Başkanı Reis ve yanındaki gruptan şikayetçiyim" dedi.

Polis ekipleri, 12 partiliyi ifadeleri alınmak üzere Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

 Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.