banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Hemofili Derneğinden Merkez İlçeye Tebrik Ziyareti


Şanlıurfa Hemofili Derneği Başkanı Ali Yıldırım, başkan yardımcısı İ.Halil Kılıç, Muhasip Nazif Kurt, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bali, Ahmet Bayaltun ve Hemofili Yaşam Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Elçi'den oluşan heyet,  AK Parti Merkez ilçe Teşkilatı’nda başkan Mustafa Zahit'i makamında ziyaret etti.

Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım tebrik ziyareti esnasında şunları kaydetti, ''Şanlıurfa AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na 4. Olağan Kongresi'nde tekrardan seçilen Başkan Mustafa Zahit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldik. Biz başkan Mustafa Zahit'i seviyoruz, gerçekten de geçmiş dönemlerde bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisini takdir ediyoruz'' dedi.

“HEMOFİLİ DERNEĞİ'NİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek ''Bugün Hemofili derneğimizin yöneticileri bizleri AK Parti Merkez İlçe Başkanlığımızı ziyarete geldi. Tabi kendilerinin Şanlıurfa'da 2008 yılından bu yana faaliyet gösteriyorlar. Bu anlamda 1992 yılından beridir süren derneğin katkı payının önemi çok var. Derneğimiz insan hayatının daha çok ilgilendiren biliyorsunuz anlamı kan, hastalıkları ile ilgili bir derneğimiz bu. İnsan hayatına daha çok önem veren bir dernek olarak faaliyet vermekte, STK'larımız AK Parti ailemiz için önemli merciler, bu anlamda bugün çok kıymetli dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyarete geldiler. Ben AK Parti ailesi olarak bu kibar ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Zahit, hükümetin sağlık alanında bir çok çalışmasının olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: “Şanlıurfa ilimizde başka bakanımız sayın Faruk Çelik'in ve milletvekillerimizin sağlık konusunda çok büyük emekleri ve çabaları var. Özellikle bakanımın, Şanlıurfa’da biliyorsunuz önümüzdeki günlerde 1700 yataklı hastanemizin temel atımı gerçekleştirilecek, bu anlamda sağlıkta, çok büyük devrimler, yapılıyor. Şanlıurfa’da bunlardan sayın bakanımın büyük emekleri var. Bunları biz dernek başkanımızla paylaştık. Bu derneğimizin Şanlıurfa'mızda daha büyük aktif, faaliyet vereceğine inanıyor, bu anlamda herhalde her yıl sayılarla çıkıyor. Bu anlamda biz her zaman, biz her zaman başkanımızın yanındayız, bizlere ne düşerse, bizler AK Parti ailesi olarak bu derneğimize katkıda bulunmak üzere her zaman yanında olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.