banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Hekimoğlu; Kırılma yok, Hizmete devam

AK Parti eski dış ilişkilerden sorumlu bşk Yrd Ecz Mustafa Hekimoğlu AK Parti Şanlıurfa il yürütme kurulundaki görev değişikliğini yorumladı;

Hekimoğlu yaptığı yazılı açıklamada ;Ak partinin kuruluş sürecide dahil olmak üzere bugüne kadar Ak partimin misyonundan zerre kadar sapmadığım gibi, her seçimde de maddi ve manevi fedakarlıklarda bulunup, görev almadığım dönemlerde dahil partimin çalışmalarına katkı sağlamaktan bir adım dahi olsun geri durmadım. Ki buna tüm partililer ve aziz Şanlıurfa halkı şahittir.Şanlıurfamızda Mustafa Hekimoğlu ismi adeta Akparti ile özdeşleşmiştir.
       14 haziran 2009 dan beri dış ilişkilerden sorumlu il bşk. yrd.görevimi en iyi şekilde yapmaya , temsil etmeye ve hizmet etmeye gayret ettim. bana  o tarihte bu teveccühü gösteren il başkanımız sn Ahmet Düşünür yine kendi teveccühü ile bugün görevi bir başka arkadaşımıza devretmiştir.Bu bir görev değişikliğidir ve partideki yönetim kurulu üyeliği görevim devam etmektedir.İl başkanımız bu görev değişikliğini yaptıysa bize düşen kararına saygı duymaktır Ak partililik bilincimiz bunu gerektirir.Lütfen kimse benim üzerimden ve görevden alınan diğer arkadaşlarımızın üzerinden  siyaset yapıp Ak partimizi yıpratmasın.Çünkü biliyoruzki makamlar geçicidir ve Ak parti kimsenin şahsi malı değildir ve olmayacaktır,hiç kimsede Akparti üzerinden kalıcı hesaplar yapmamalıdır.
      Ülkemizin kritik bir referandum sürecini atlatıp daha önemli süreçlere de yelken açtığı bu dönemde kişisel ve menfaat vari siyasetin,makam kavgalarının partimize ve halkımıza zarardan başka bir şey vermeyeceği aşikardır.Bu yüzden şahsıma değer verip hassasiyet gösteren partililerimize ve aziz halkımıza teşekkür ediyorum. Benim hedefim,maksadım geçici mevki,makamlar değildir,hedefim Urfa halkının gönlündeki sevgiyi ve takdiri kazanmaktır ve kalıcı bir yer yapmaktır buda en güzel makamlardan daha değerlidir benim için.
      Yerime atanan Emin Demirkol arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyor,her zamanki gibi Ak partimizin ve Başbakanımız sn R.Tayyip Erdoğanın bir neferi olduğumu geçmişteki çizgimle ispatladığım gibi bundan sonraki süreçtede olacağımı tüm kamuoyuna ilan ediyorum.Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.