banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Hekimdede ve Kanberiye muhtarına ziyaret

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş, Belediye Meclis Üyeleri Hümeyit Bilbay ve Merkez İlçeden Mehmet Geral’den oluşan heyet ilk önce Hekimdede Mahalle Muhtarı Şahin Şahap’ı ziyaret etti. Buradan ayrılan heyet Kanberiye Mahallesine geçerek Abdurrahman Şahap  ile görüştüler.

AK Parti olarak Şanlıurfa’ya hizmet için çalıştıklarını, bu anlamda muhtar komisyonu çalışmaları çerçevesinde muhtarları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Muhtarları ziyaret Komisyon Başkanı İsmail Güneş; “AK Parti İl Başkanlığı Muhtar komisyonu olarak bugün iki mahallemizi ziyaret ederek muhtarlarımızla görüştük. Ziyaretimiz esnasında muhtarlardan mahallenin sorunlarını, halkın taleplerini not aldık. Aldığımız notlarımızı ilgili yerlere iletiyoruz. AK Parti olarak daha sorunsuz bir Şanlıurfa için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.


AK Parti tarafından ziyaret edildikleri için teşekkürlerini dile getiren Hekimdede ve Kanberiye Mahalle Muhtarları; “Mahallelerimizin sorunlarını ilettik. Sorunlarımızı çözme noktasında bize yardımcı oldukları için AK Partiye teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.