banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz

Hedef 2016 Rio Olimpiyatları



İstiklal Marşı ve Mehter Takımının gösterisiyle başlayan Şampiyonanın açılış töreninde  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, Harran Üniversite Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve çok sayıda konuk yer aldı

2016 Rio Olimpiyat boksörlerini seçecek olan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonasına 42 ilden 381 sporcu 3 kategoride yarışacaklar.

Şampiyonanın açılış konuşmasında turnuvanın Şanlıurfa’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Güvenç, “Vatana millete hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum, başta Eyüp Gözgeç’e teşekkür ediyorum. Gençlerimiz için böyle bir şampiyona düzenlediği ve Şanlıurfa’mızı seçtiği için. Umarım güzel bir şampiyona olur. Hedef 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında inşallah altın madalyalarla dönerler” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de tarım ve turizmde olduğu gibi sporda da Şanlıurfa'nın merkez olmasını arzuladıklarını ifade etti.

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu'nda düzenlenen törende, turnuvanın verimli geçeceğine inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Şampiyonada düzenlenen müsabakalara geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.