banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

HDP’li hileyi sosyal medyada paylaştı (VİDEOLU)

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde HDP’liler tarafından sandık başında çekilen görüntüler, günlerdir seçimlerde hile yapılacağını gündemde tutan HDP'nin bizzat kendisinin seçimlere şaibe karıştırdığını ortaya koydu.
Hangi okulda ve sandıkta çekildiği tespit edilemeyen görüntülerde, Ö.M isimli şahsın, elinde birden fazla oy pusulası ile kabine girdiği ve oy kullandığı görülüyor.
HDP'ye oy verdiği görülen Ö. M, elinde çok sayıda oy pusulası ile oy kullanırken bir başkasına çektirdiği fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
Çekilen fotoğrafların sosyal medyada yankı uyandırmasının ardından söz konusu şahsın sosyal medya hesabından görüntüleri kaldırdığı görüldü.
Ayrıca Viranşehir, Yenişehir Orta Okulu 1307 nolu sandıkta ise bazı şahısların tüm görevlilerin gözü önünde kabin dışında açıktan oy kullandığı görüldü.
Görevlilerin ise bu duruma herhangi bir müdahalede bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
Görüntülerin basına düşmesinin ardından yetkililerin konuyla ilgili ne yapacağı ise merak ediliyor. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.