banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

HDP Urfa Yönetimi: Seçim İçin İttifaklara Açığız

Aday adaylığı başvurularının 20 Kasım ile 5 Aralık tarihleri arasında alınacağını belirten yönetim, ittifaklara da açık olduklarını belirtti.

GÜÇ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatı yerel seçim öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. HDP Şanlıurfa İl Eş Başkanı Aliye Kızıldamlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bütün ittifaklara açık olduklarını belirtti. “Güç birliklerine açığız. Büyük yönlü yapılan teklifleri de dikkate alıyoruz. Yapılan çalışmalara da büyük değer veriyoruz.” diye konuştu.

CELAL DOĞAN ŞU AŞAMADA SÖZ KONUSU DEĞİL

Celal Doğan’ın Şanlıurfa’dan çatı adayı gösterilip gösterilmeyeceğine yönelik sorulan soruya cevap veren Kızıldamar,”Şu an itibariyle böyle bir durum söz konusu değil. Bu yönlü bir gelişme olursa kamuoyuyla paylaşırız.”ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Kızıldamar, aday adaylığı başvurularının 20 Kasım ile 5 Aralık tarihleri arasında alınacağını açıkladı.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.