banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Hayrunisa Gül'den Urfalı çocuklara hediye
11 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Şanlıurfa ziyaretine kendisinin de katılması beklenirken programının yoğunluğundan dolayı kente gelemeyen Hayrünisa Gül, Şanlıurfalı kadınları ve onların çocuklarını unutmadı.

Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Destek Merkezinde anneleri okuma yazma biç dikiş, nakış dersleri görürken çocuklarının da kreşinden faydalandığı merkezde Hayrünisa Gül’ün gönderdiği hediyeler Belediye Başkan yardımcısı Fevzi Yücetepe tarafından dağıtıldı. Cumhurbaşkanın eşi Hayrünisa Gül, kreşten faydalanan toplam 25 çocuk için gönderdiği hediyelerle çocukları çok mutlu etti.
Cumhurbaşkanın eşinin çocuklara gönderdiği hediyeyi Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe ve merkezde çalışan bayanlar dağıttı. Aldıkları hediyelere sevine çocuklar hediye paketlerini açıp içinde neler geldiğine heyecanla baktılar.

Hediye paketlerinde çocuklara ayakkabı, gömlek, tişört çorap gönderen Cumhurbaşkanın eşine Şanlıurfa belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe şunları söyledi”11 Mayıs ve 12 Mayıs’ta sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’yı ziyaret etmişti. Şanlıurfa ziyaretine eşi Hayrü Nisa Gül hanfendi de gelecekti. Ancak programının yoğunluğundan dolayı Şanlıurfa’mıza gelemedi. Gelememesine rağmen Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harrani Kadın Desteği Merkezindeki kadınların çocuklarına hediyeler gönderdi. Anneleri kadın destek merkezimizdeki kurslarda yararlanırken çocukları da bizim yine kadın destek merkezimizdeki kreşten faydalan çocuklar. Bu hediyeleri çocuklara dağıttık. Çocuklar hanfendinin gönderdiği hediyelerle çok mutlu oldular.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.