banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Havaalanında vatandaşlar tarafından çoşkuyla karşılandı

 Ak Parti tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde Karaköprü İlçe Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli ilçede büyük bir coşkuyla karşılandı

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti tarafından Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli diğer ilçe adaylarıyla birlikte Şanlıurfa’ya gelirken Karaköprü’de coşkuyla karşılandı.

Havaalanında vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Baydilli konvoyla ilçeye gelerek ilçe başkanlığına geçti. Başkan Baydilli Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığında Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ile birlikte vatandaşların tebriklerini kabul ederken, destekleri için vatandaşlara ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Başkan Baydilli burada yaptığı açıklamada kendisine adaylığı layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, 31 Mart akşamı Karaköprü'de sandıkları patlatarak zafere ulaşacaklarını söyledi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Karaköprü'deki kardeşlerimizi bu karşılamada böyle bir arada görmek, onların desteğini yanımızda hissetmek bizi gerçekten çok mutlu etti. Yaklaşık 3.5 yıllık belediye başkanlığı sürecimizde Karaköprü'ye hizmet ettik ve güzel çalışmalarda bulunduk. Bunun sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimiz bizi onurlandırarak tekrar aday gösterdi. Adaylığımız ile iş bitmiyor çünkü önümüzde 31 Mart günü seçim var ve bu seçimde Karaköprü ilçemizde sandıkları patlatmamız gerekiyor.

Şanlıurfa'mızın kalkınması ve daha iyi bir geleceğe ulaşması için tüm ilçelerimizde ve Büyükşehirde kazanmamız gerekiyor. Bunun için de 31 Mart'a kadar gece gündüz demeden çalışmamız gerekiyor. Bu süreçte şahsıma destek veren, inanan herkese çok teşekkür ediyorum. Adaylığımız Karaköprü'müze ve Şanlıurfa'ya hayırlı olsun."

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Başkan Baydilli'nin adaylığını tebrik ederken, 31 Mart günü tekrar seçilerek Karaköprü'ye hizmet edeceğine inandığını kaydetti.

Milletvekili Cevheri, "Metin Başkanımız 3.5 yıllık çalışmasının, dinamizminin ve gençliğinin meyvesini tekrar aday olarak aldı. Tabi her şey Allah'ın takdiri neticesinde gerçekleşir. Biz de Metin Başkanın bu çalışmasına, hizmetine inandığımız için destek verdik. İnanıyoruz ki bundan sonra da Karaköprü için çok önemli hizmetlerde ve çalışmalarda bulunacaktır. İnşallah hepimizin gayreti ve çalışması sonucu 31 Mart'ta Metin Başkanımız tekrar Karaköprü Belediye Başkanı olacaktır. Kendisini tebrik ediyorum, adaylığı ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da Başkan Baydilli'nin tekrar adaylığının Karaköprü'ye hayırlı olmasını dilerken, bugünden itibaren seçim çalışmalarının hız kazanacağını dile getirdi.

Aksoy, "Bugün birlik ve beraberlik içerisinde olma günüdür. Karaköprü Güneydoğu'nun ilçesi konumundaki önemli bir ilçedir. Bu ilçenin daha iyi gelişmesi ve kalkınması için Metin Başkanımız 31 Mart günü inşallah tekrar seçilecek ve hizmete devam edecektir. Ben güzel destekleri ve coşkulu karşılama için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, Metin Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı v Başkan Adayı Metin Baydilli daha sonra ilçe başkanlığında vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.