banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

HAŞİM İZOL AK PARTİDEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI


Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Haşim İZOL, "Reis nerede biz orada, Recep Tayyip ERDOĞAN" sloganlarıyla yaklaşık 600 araçlık konvoy,  4500 kişi ve yanında bulunan 30 İş Adamı, Mahalle Muhtarı, Şanlıurfa Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı, Ak Parti İlçe yönetimi, Ak Parti Hilvan Belediyesi Meclis Üyeleri,  Hilvan oda Başkanları, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına giderek Aday Adaylığı başvurusunu Resmî olarak yaptı.


Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Haşim İZOL, başvurusu sırasında yaptığı konuşmasında;


"Yıllardan beridir, AK Partinin birer neferi gibi hizmet etmekteyiz. Bu camianin çatısı altında omzumuzdaki yükü bilerek halkımıza hizmet için DERDİNİZ DERDİMDİR  sloganıyla yola çıkarak  Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Aday Adaylığım Rabbimizin izniyle inşallah hayırlı olur, Allah neyi etmişse o olsun,  hepinizi selamlıyorum," diyerek evraklarıni Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığına teslim etti.


Başvuru evraklarını teslim alan Şanlıurfa Ak Parti İl Başkan yardımcısı Cuma AĞAÇ yaptığı konuşmasında  "Yetişmiş insanların partimize gelerek, bu milletvekilliği seçiminde aday adaylığı başvurusunu yaparak, beni bu Millet yetiştirdi ve bu Millet Ak Partiyi kurdu, Ak Partide görevlendirmeleri de Millet yapıyor, ben Milletimin kurduğu bu Partide Milletime borcumu ödemek için, görevimi ifa etmek için buradayım, göreve hazırım diyorlar, bundan dolayı ben müteşekkirim, gururluyum adaylarımızı da kutluyorum. Haşim İZOL kardeşimizle de daha önceden sülaleden,  Atadan, Dededen gelen yoldaşlığımız var. Bununla birlikte daha önceki dönemlerde de Ailecek birlikteliğimiz olmuştur, birlikte siyaset yapmıştık ve ben bu güvenle geleceğe güvenli bakıyorum" dedi.

Haşim İZOL, İl Başkanlığından çıkışında kendisini bekleyen kitleye yaptığı konuşmasının ardından,  alkışlar ve sloganlar eşliğinde Parti binasından ayrıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.