banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Hasan Oğul, Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Şanlıurfa’da 30 köyden oluşan yaklaşık 50 bin kişilik mensubu olan Ubada Aşireti 1977 yılından bu yana 3 Milletvekili TBMM göndermişti.  1977 yılında MSP den Salih Özcan, AKP’ den Mustafa Kuş’u göndermişti. 2011 yılında yapılan seçimlerde Halil Özcan’ı AKP’den Meclise gönderen Ubada Aşireti şimdi de örümüzdeki mahalli idareler seçiminde Ubada aşiretine mensup Hasan Oğul’u Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Baklanlığı Adaylığı için hazırlıyor. Hasan Oğul’un başta Ubada aşireti olmak üzere birçok aşiretler tarafından sayılan ve sevilen bir kişi olduğu belirtiliyor.
Hasan oğul 05.02.1958 Şanlıurfa da doğdu. İlkokulu Akçakale yatılı bölge okulunda okudu (1965-1969)Diyarbakır Dicle öğretmen okulunu 1976 da bitirdi.1979 da Mersin Eğitim Enstitüsü nü, 1996 yılın Selçuk Üniversitesi (sosyal bilimler)ni bitirdi. 4 yıl ilkokul öğretmenliği yaptı 8 yıl okul Müdürlüğü yaptı. Milli Eğitim Bakanlığın da Şube müdürü, Tarım ve köy iş999leri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde Kadro Daire Başkanı, Başbakanlık Turban Genel müdür yardımcısı olarak çalıştı.2005 yılında emekli oldu. Evli 5 babası.

Bilindiği gibi daha önce de Eczacı Haşim Şeyhanlıoğlu Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.