banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hasan Aşkın HÜDA-PAR Gençlik Kolları ile buluştu

Bir dizi ziyaret için Batman’da gelen HÜDA PAR'ın Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, partisinin Batman gençlik kolları toplantısına katıldı.

Ekonomin önemi ile dünya siyasetine yansıması, bölgemizin ve Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar hakkında sinevizyon gösterimi ile gençlere bilgiler veren Aşkın, “Parti olarak genç kardeşlerimizden ciddi beklentilerimiz var çünkü çalışma sahamız çok geniştir. Gençlerin bizim için önemini anlatmaya kalkarsak sayfalar yetmez. Bu sebepten dolayı sizlerden beklentilerimiz çoktur. Allah sizlere hayırlı, başarılı ve üretken bir ömür ve partimizin bünyesinden halkımıza güzel hizmetlerde bulunmanızı nasip etsin.” dedi.

Toplantı HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın ile gençler arasındaki fikir teatisiyle son buldu.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.