banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Hasan Arusoğlu yeniden Bozova Belediye Başkan aday adayı VİDEO

İl Başkanlığında AK Parti’den yeniden müracaat eden Arusoğlu, resmi başvuruyu İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e takdim etti.

 

Başvuruda konuşan Başkan Hasan Arusoğlu; “Acemiliği atlattık. İki dönem yaptık. Üçüncü dönem için aday adaylığına müracaat ettim. İnşallah hayırlı uğurlu olur diyorum. Partimizin sloganı olan durmak yok hizmete devam diyor, bizde durmadan hizmete devam ediyoruz. Dört dörtlük demiyoruz, eksik olan hizmetlerimiz elbette vardır. Bunları tamamlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra büyükşehir olmamızla birlikte yetkilerimiz ve bize iller bankasından ayrılan paylar daha da yükselecek. İki dönem çok dar çerçevede hizmet ettik. Bundan sonra ise daha geniş şekilde hizmet edip eksikliklerimizi gidereceğiz. Memleketimiz, partimiz ve Bozova’mız için hayırlı olsun” dedi.

 

Müracaatı alan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Mevcut Başkanımız yaklaşık 10 yıldır Bozova ilçemizde Belediye Başkanlığı yapıyor. 4 sene birlikte çalıştık. Şimdi aday adaylığına müracaat etti. Başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum. İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.