banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Has Parti'den Mitinge Davet

Has Parti, Güneydoğu’da başlattığı seçim turlarına Şanlıurfa durağı ile devam edecek...

Bölerek, kutuplaştırarak, gerginlik oluşturarak değil, derleyici, toparlayıcı ve yol gösterici bir üslupla, bir cemaat, hizip ya da bölge partisi değil, bütün Türkiye’nin Partisi herkesin ve her kesimin sözcüsü muktedir bir siyaset için, şartlara boyun eğmek değil, şartları değiştirmek için, kimlikler üzerinden değil, değerler üzerinden siyaset yapmaya geliyoruz…

 

 

Güneş doğdu, gözümüz aydın, yolumuz aydın…

Sloganlarıyla yola çıkan Has Parti Hafta sonu vereceği mitingle Şanlıurfalı seçmene seslenecek. 7 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da İlimiz Topçu Meydanında HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’ un Katılacağı Şanlıurfa Mitingi için hazırlıklar tamamlandı. İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada tüm halkımızın yapılacak olan mitinge davetli olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.